Krémek

A Kiwisun Szeged Szolárium Szalon minden szolárium kozmetikumára érvényes, hogy különös gonddal válogatott és korszerű összetevőkből állítják elő, a bőr minőségének optimalizálása, valamint a kiszáradás és öregedés elleni védelem biztosítása céljából.

A bőrt természetes helyzetébe kell hozni. Így érhető el az egyénileg lehetséges legsötétebb barna szín. Ez a vezérvonal áll szolárium kozmetikumaink hátterében. A legjobb hatóanyagokkal tápláljuk bőrünket, hogy elérjük a bőr természetes egyensúlyát.

A szolárium előtti krémeknek 2 fajtája van:

  • Mélybarnító krémek: Elősegítik a barnulást, maximalizálják a szolárium hatását. Érzékeny, fehér bőrű vendégeink számára javasolt, illetve kezdő szoláriumozók esetében!
  • Bronzosítót tartalmazó krémek: Elősegítik a bőr barnulását, mellette pedig bronzosító formulákat tartalmaznak, így egy kellemes bronzos árnyalatot adnak a bőrnek a szoláriumozást követően. Előszoláriumozott bőrre, illetve barnább bőrtípusra javasolt!

MINDEN KRÉMÜNK ALKALMAS A TEST MELLETT ARCRA, ILLETVE DEKOLTÁZSRA IS.

SZOLÁRIUM KRÉMEINK KÖZÖTT TERMÉSZETESEN KIMONDOTTAN ARC, ILLETVE A NEHEZEBBEN BARNULÓ LÁBAK SZÁMÁRA KIALAKÍTOTT KRÉMEK IS MEGTALÁLHATÓAK ÜZLETÜNKBEN.

Hatóanyagok

A szolárium kozmetikumok leggyakoribb hatóanyagai ide kattintva láthatók.

Kiegészítő krémek

Ezen krémeink azokat a bőrterületeket veszik célba, melyek még több törődést igényelnek. Az egyik a nehezen barnuló lábakra nyújt megoldást, míg a másik az érzékeny arcbőr egyenletes barnulásáról és védelméről gondoskodik.